Contact & Route

Contactformulier

Routebeschrijving

Omdat het hier in de straat éénrichtingsverkeer is, is een routebeschrijving handig voor als je met de auto komt:

Via de A58 afslag Middelburg Centrum nemen. De weg volgen naar centrum Middelburg, spoorweg oversteken, brug over, links aanhouden en vervolgens rechts aanhouden (nog steeds richting ‘centrum’). Bij de stoplichten (rechts is het gebouw van Albert Heijn), linksaf slaan (bruggetje over de singel) en dan meteen weer links. Je bent nu op de Vlissingsesingel. In de directe omgeving geldt tussen 9.00 en 18.00 uur een parkeerlimiet van 2 uur, waarbij je een blauwe parkeerkaart nodig hebt. Die kun je eventueel even van me lenen. In de straatjes verderop achter de singel is het vrij parkeren.

Trein
Vanaf het station de brug oversteken en dan meteen linksaf. Weg volgen en aan het eind met de bocht mee naar rechts – voorbij de rechtbank. Als de eerste brug open is kun je de andere brug – aan je linkerhand – nemen, dan kom je op hetzelfde punt uit.
Weg blijven volgen, langs het water blijven lopen (drukke verkeersweg). Bij stoplichten oversteken en links aanhouden. Verderop kom je weer langs water en zie je aan je rechterhand een hoge witte molen. Bij de volgende stoplichten rechtsaf en dan ben je op de Vlissingsesingel.